Apunasi arjessa puunkaadoista polttotehtäviin – työsuorituksemme Perniön, Teijon ja Särkisalon alueella

Perniön VPK hoitaa erilaiset työsuoritukset sujuvasti tilauksesta Perniön, Teijon ja Särkisalon seudulla.

 

Pystymme hoitamaan turvallisesti ja varmasti erilaiset tehtävät, joiden hoito voi olla omin voimin haastavaa tai jopa vaarallista. Voit tilata VPK:lta esimerkiksi puiden kaatotyöt, kaivojen ja kattojen pesut, ampiaispesien poistot ja erilaiset polttotehtävät. Luomme lisäksi pelastussuunnitelmat erilaisiin kohteisiin ja päivitämme vanhat suunnitelmat.

 

Tutustu tarkemmin työsuorituksiimme ja pyydä meidät apuun soittamalla numeroon 02 735 7114.

Puunkaadot

Voit tilata meiltä turvalliset puiden kaadot kaikenlaisiin kohteisiin. Oli puu sitten helpossa tai hankalassa paikassa, ota yhteyttä. Toteutamme myös ahtaiden paikkojen puunkaadot sekä ongelma- ja erityispuiden kaadot hallitusti, suorana tai kiipeillen.

Kaivojen ja uima-altaiden pesut

Tuntuuko, ettei oma aika tai voimat riitä kaivon tai uima-altaan pesemiseen? Me tyhjennämme ja pesemme sekä uima-altaat että kaivot turvallisesti ja tehokkaasti.

Ampiaispesien poistot

Ampiaispesän poisto ei ole aina helppo tehtävä. Jos ampiaiset tai mehiläiset ovat rakentaneet pesänsä hankalaan paikkaan, ja myrkyt eivät auta, me voimme tulla hävittämään koko pesän kerralla. Kysy lisää!

Kattojen ja pihojen pesut

Pitkän talven jälkeen katto ja piha kaipaavat usein pesua. Hankalammatkin kattopesut onnistuvat turvavälineidemme avulla, joten pyydä meidät hoitamaan pesutyöt turvallisesti ja nopeasti.

Lumenluonti

Lumien pudottelu katolta voi olla vaativaa työtä. Jos katollesi kertyy liikaa lunta, ota meihin yhteyttä. Turvavälineidemme avulla pystymme vähentämään lumimassaa hankalistakin paikoista.

Tulityövartiointi